Contact

Steenweg op Mol 15, Oud-Turnhout

1000handen@gmail.com

0468 14 90 85

Meer dan 200 vrijwilligers trokken 16 oktober naar Prayon om de handen uit de mouwen te steken. Ze werden aan het werk gezet in huizen, tuinen en op openbaar domein. Een opsomming van namen die hebben geholpen, houdt het risico in dat we iemand hebben vergeten. We willen ons daarvoor nu al verontschuldigen. Vooral op de Dag van 1000 Handen op zaterdag 16 oktober mochten we op de medewerking van talloze verenigingen en bedrijven rekenen. Zij werkten niet alleen aan de afwerking van het sportcentrum, maar staken ook een handje toe in diverse woningen, waarin vooral beschimmeld bezetsel werd verwijderd, en in overwoekerde tuinen.
“Albert Heijn-Peeters-Govers zorgde voor een warme maaltijd voor de tweehonderd vrijwilligers die op de Dag van 1000 Handen meewerkten. Deze vrijwilligers zijn veilig naar Prayon vervoerd door autocars van Hansea.”

We kregen voor dat werk allerhande materiaal van onze vele partners.

De vzw 1000 Handen kocht onlangs ook veertig bouwdrogers aan. Daarvoor gebruikte de vereniging het geld dat actrice Jacky Lafon heeft geschonken. Het gaat om ongeveer 15.000 euro, de opbrengst van een boek dat ze tijdens de opvoering van een revue in Blankenberge heeft verkocht. De bouwdrogers kochten we bij Hubo, dat ons een grote korting gunde.

Hieronder een impressie van de dag in 175 foto’s!