Contact

Steenweg op Mol 15, Oud-Turnhout

1000handen@gmail.com

0468 14 90 85

Wat was de toestand?

De trouwzaal is een van de gemeeentegebouwen in het park. Het water had dit gebouw zwaar beschadigd. Het gemeentebestuur van Trooz vroeg ons om alvast dit gebouw te herstellen, zodat een aantal gemeentediensten niet langer in containers moeten werken.

“Hallucinant”, zegt Steven Struyven, diensthoofd Openbare Werken van Vosselaar. “Je moet er geweest zijn. Met woorden moeilijk uit te leggen, regelrecht oorlogsgebied.”

Wat deden we?

De gemeentediensten van Vosselaar, Oud-Turnhout, Beerse en Turnhout verwijderden alle gebroken glas en gezwollen binnendeuren.

Een poetsteam van de gemeente Oud-Turnhout zorgde voor een grondige reiniging van onder andere de lamellen voor de ramen.

EP Technieken uit Oud-Turnhout verving alle schakelaars en stopcontacten. Niko en Legrand bezorgden schakelmateriaal, Gigamedia datarack en aansluitingen, Schrack noodverlichting, Sylvania verlichting.

Theo Boons NV uit Arendonk verving de stookketel in het gebouw. Verschueren Sanitair nam de toiletten en keuken voor zijn rekening.

Een nieuwe personeelskeuken werd gemaakt met materiaal van Houthandel Verwaest. Didier De Laet nam de schilderwerken voor zijn rekening. Instereo zorgde voor een nieuwe geluidsinstallatie en Lauwereys uit Oud-Turnhout plaatste zelfklevers op de ramen, zodat niemand er per vergissing door zou lopen.

Rotary Arendonk verzorgde de finishing touch. Een laatste grondige poetsbeurt, een koffiezetapparaat, bloemen… En wie er nu binnen wil, moet eerst zijn voeten vegen aan een mat van Sanimat.